Paine cu branza si carnati

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2014 | 4026 vizualizari

 

Cu aceasta reteta am cucerit mereu musafirii si familia. V-o recomand si va garantez succesul :)

 

INGREDIENTE

  • 1 paine medie rotunda
  • 250 gr cascaval razuit (tip flamenco, mozarella sau emental)
  • 1/4 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • un carnat (tip trandafir sau cabanos afumat si bun pentru gatit)
  • patrunjel verde
  • maioneza , 1 lingura de smantana
  • sare, piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu branza si carnati:

- Taiem un capac la paine si o scobim. Ideala este painea de casa , cu coaja groasa si tare.

- Cascavalul razuit il amestecam cu carnatul taiat cubulete ff mici , ceapa razuita si usturoiul pisat, patrunjelul tocat fin (doar cateva crengute) si adaugam maioneza cat cuprinde ( sa lege bine ingredientele , pentru a deveni o pasta cremoasa. Adaugam la maioneza si o lingura de smantana. Eu am facut de data asta maioneza in casa ( am pus in blender 1 ou intreg, 1 lingura de mustar, sare, piper alb, 1 cana de ulei si cativa stropi de otet. Mixam cu blenderul cateva secunde pana devine o maioneza groasa) 

- Umplem painea scobita si o dam la cuptorul incins pt cca 20 minute. Apoi acoperim cu capacul si mai lasam cca 5 minute. 

- Servim cu lingurita asa fierbinte  cu paine de casa sau paine prajita unsa cu usturoi.Si nu uitati vinul rosu alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paine impanata cu unt si cascaval