Paine cu branza si carnati

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2014 | 3756 vizualizari

 

Cu aceasta reteta am cucerit mereu musafirii si familia. V-o recomand si va garantez succesul :)

 

INGREDIENTE

  • 1 paine medie rotunda
  • 250 gr cascaval razuit (tip flamenco, mozarella sau emental)
  • 1/4 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • un carnat (tip trandafir sau cabanos afumat si bun pentru gatit)
  • patrunjel verde
  • maioneza , 1 lingura de smantana
  • sare, piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu branza si carnati:

- Taiem un capac la paine si o scobim. Ideala este painea de casa , cu coaja groasa si tare.

- Cascavalul razuit il amestecam cu carnatul taiat cubulete ff mici , ceapa razuita si usturoiul pisat, patrunjelul tocat fin (doar cateva crengute) si adaugam maioneza cat cuprinde ( sa lege bine ingredientele , pentru a deveni o pasta cremoasa. Adaugam la maioneza si o lingura de smantana. Eu am facut de data asta maioneza in casa ( am pus in blender 1 ou intreg, 1 lingura de mustar, sare, piper alb, 1 cana de ulei si cativa stropi de otet. Mixam cu blenderul cateva secunde pana devine o maioneza groasa) 

- Umplem painea scobita si o dam la cuptorul incins pt cca 20 minute. Apoi acoperim cu capacul si mai lasam cca 5 minute. 

- Servim cu lingurita asa fierbinte  cu paine de casa sau paine prajita unsa cu usturoi.Si nu uitati vinul rosu alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta