Tortilla de Patatas - Omleta spaniola cu cartofi

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2011 | 7944 vizualizari

 

Am vazut reteta aceasta mai demult la un cooking show din State ,facuta de Rachel Ray,care e foarte la moda.Mi-a placut reteta fiindca e foarte usoara si e perfecta daca ai musafiri care vin pe neasteptate si nu ai nimic la frigider. Dureaza cam 20-25 de minute prajitul si 10 minute prepararea.

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi potriviti
  • 1 ceapa alba mare
  • 6 oua mari
  • ulei ptr prajit
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla de Patatas - Omleta spaniola cu cartofi:

Se taie cartofii in cuburi mici.

Se pune uleiul in tigaie si cand s-a infierbantat se pun cartofii. Cand sunt aproape prajiti,se adauga ceapa. Acum se poate adauga si sarea. Se mai prajeste putin pana se rumenesc si se adauga ouale batute. Cand s-au prajit pe o parte, aluneca usor omleta intr-o farfurie si intoarcea cu partea nefacuta in tigaie. Se mai tine putin pana se rumeneste si se serveste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla de Patatas - Omleta spaniola cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri de sunca, umplute cu salata boeuf