Paine aromata incalzita la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2014 | 3452 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 paini mici (de tip buburuza)
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 pachet de unt (Untar/ amestec de unt cu margarina)
  • seminte de susan
  • sare si piper dupa gust
  • frunze uscate de telina/ maruntite
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine aromata incalzita la cuptor:

Taiem painea felii dar lasam coaja de la baza intreaga (tip acordeon).

Intre feliile de paine asezam cate o felie de unt.

Mararul se spala si se toaca marunt, apoi se presara verdeata intre feliile de paine.

Presaram sare si piper dupa gust.

Asezam painile in tava tapetata cu hartie de copt, dam tava la cuptor (preincalzit) la temperatura moderata (170 grade) pentru 15-20 minute.

Scoatem painea crocanta cu miezul super-pufos din cuptor, desprindem cate o felie, presaram seminte de susan zi frunza de telina uscata si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine aromata incalzita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Specialități - pâine cu măsline - pâine cu bulion și busuioc