Paine aromata incalzita la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2014 | 3167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 paini mici (de tip buburuza)
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 pachet de unt (Untar/ amestec de unt cu margarina)
  • seminte de susan
  • sare si piper dupa gust
  • frunze uscate de telina/ maruntite
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine aromata incalzita la cuptor:

Taiem painea felii dar lasam coaja de la baza intreaga (tip acordeon).

Intre feliile de paine asezam cate o felie de unt.

Mararul se spala si se toaca marunt, apoi se presara verdeata intre feliile de paine.

Presaram sare si piper dupa gust.

Asezam painile in tava tapetata cu hartie de copt, dam tava la cuptor (preincalzit) la temperatura moderata (170 grade) pentru 15-20 minute.

Scoatem painea crocanta cu miezul super-pufos din cuptor, desprindem cate o felie, presaram seminte de susan zi frunza de telina uscata si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine aromata incalzita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Specialități - pâine cu măsline - pâine cu bulion și busuioc