Sursa: http://www.delicioasa.com/2010/04/paella/
Un pic modificata dupa ce am avut prin camara/frigider :)
Pieptul de pui le-am pus la fiert in apa cu sare. In zeama care a ramas am diluat o lingurita de fond de peste si l-am tinut pe foc mic pana l-am folosit.
Rosiile le-am oparit, le-am decojit, apoi le-am tocat marunt.
Intr-un wok am pus putin ulei de masline, iar cand acesta s-a incins am calit kaiserul taiat bucati. Cand s-a rumenit, l-am scos si l-am lasat deoparte. Am dat focul pe mic, si in acelasi ulei am calit ceapa rosie tocata marunt. Cand aceasta s-a inmuiat, am pus usturoiul taiat felii si ardeiul bastonase. Le-am lasat cca 5 minute sa se caleasca impreuna, amestecand mereu. Am adugat orezul si oregano, si am lasat cateva minute pana ce orezul s-a calit putin. Am stins cu o parte din supa de pui (cca 200 ml). Peste orez am adaugat carnatul taiat rondele, rosiile oparite si tocate si kaiserul prajit. Am acoperit vasul si am lasat sa fiarba cca 20 minute, la foc mic, amestecand mereu si completand din cand in cand cu supa fierbinte.
Intre timp am pregatit pieptul de pui fiert, pe care l-am tocat bucati de cca 1,5 cm, fructele de mare pe care le-am spalat in mai multe ape, surimi pe care l-am taiat bucati de cca 1,5 cm.
Cand orezul era aproape gata, am pus pieptul de pui si fructele de mare si am condimentat cu curry si ardei iute pisat. Am potrivit de sare si am adaugat si patrunjelul verde.
A iesit absolut delicios!!!
Noi am servit cu masline marinate cu cimbru, dar cred ca ar merge si cu rosii uscate si conservate.