Pentru micul dejun sau o mica gustare sunt minunate!
Ricotta o amestecam cu smantana, presaram putina sare si oregano si o lasam deoparte pana ne ocupam de aluat.
Foietajul dupa ce s-a dezghetat il taiem in dreptunghiuri de marime dorita si in fiecare dreptunghi asezam cate o lingurita (sau mai multe, in functie de marimea dreptunghiului) din compozitia de branza, asezam si o felioara de mozzarella, crestam putin cealalta parte de aluat apoi le unim formand un pachetel!
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, punem pachetele si inainte de a le baga in cuptor le ungem cu smantana sau cu ou, in cazul meu, pentru ca am pastrat putin galbenus de la alt preparat!
Le lasam in cuptor pana sunt frumos rumenite, cam 45 minute!
Cand sunt calde puteti prasara si cascaval razuit deasupra sau le puteti lasa simple! Noi am pus si niste rosii pe farfurie si am servit cu multa pofta!