Pachetele cu Ricotta si Mozzarella

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2016 | 5006 vizualizari

 

Pentru micul dejun sau o mica gustare sunt minunate!

 

INGREDIENTE

  • 300g aluat foietaj
  • 100g ricotta
  • 1 bila Mozzarella
  • 2 lingurite smantana
  • putina sare
  • oregano
  • Optional puteti adauga: patrunjel verde, marar verde sau ce va mai place
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu Ricotta si Mozzarella:

Ricotta o amestecam cu smantana, presaram putina sare si oregano si o lasam deoparte pana ne ocupam de aluat.

Foietajul dupa ce s-a dezghetat il taiem in dreptunghiuri de marime dorita si in fiecare dreptunghi asezam cate o lingurita (sau mai multe, in functie de marimea dreptunghiului) din compozitia de branza, asezam si o felioara de mozzarella, crestam putin cealalta parte de aluat apoi le unim formand un pachetel!

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, punem pachetele si inainte de a le baga in cuptor le ungem cu smantana sau cu ou, in cazul meu, pentru ca am pastrat putin galbenus de la alt preparat!

Le lasam in cuptor pana sunt frumos rumenite, cam 45 minute!

Cand sunt calde puteti prasara si cascaval razuit deasupra sau le puteti lasa simple! Noi am pus si niste rosii pe farfurie si am servit cu multa pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu Ricotta si Mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (15)

Catalina L 1

29.06.2016, 15:32

Dya Daniela Andrei 1

29.06.2016, 16:27

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:13

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]