Branza marinata pane

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2013 | 20687 vizualizari

 

Cam...buna!

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de branza feliate dintr-un calup( eu folosesc Hochland de vaca cea la cutie mare)
  • turmeric
  • busuioc
  • oregano
  • ulei de masline 1/4 pahar
  • pesmet( 1/2 pachet)
  • faina( o farfurie plina)
  • 3 oua
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza marinata pane:

Marinam branza o ora intr-un amestec de ulei de masline , turmeric, oregano, busuioc.

Pregatim 3 farfurii una cu oul batut, una cu faina si una cu pesmet.

Luam fiecare bucata de branza o trecem prin oul batut, apoi prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet.  Lasam branza astfel pregatita la rece in jur de 15 minute.

Prajim branza pe ambele parti avnd grija ca focul sa fie mediu. Daca se cere se schimba uleiul pentru a doua tura de prajit.

Se scot pe un platou tapetat cu un servet absorbant de hartie.

O reteta simpla, dar delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza marinata pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Branza halloumi prajita