Daca va place foitajul cu diverse umpluturi aceasta este o versiune cu legume , dar delicioasa .
Taiem tulpina de praz spalata rondele.
Taiem ardeiul gras fasii.
Scurgem boabele de porumb din conserva .
In uleiul incins punem prazul la calit , apoi adaugam ardeiul gras . Le lasam cateva minute pana se inmoaie usor , apoi le dam jos si le lasam la racit .
Adaugam mozzarella taiata cubulete, porumbul, frunze de busuioc rupte, sare si piper dupa gust. Intindem putin foitajul la temperatura camerei si il taiem in 4 bucati.
Impartim amestecul in 4 parti egale .Punem amestecul in centrul fiecarei bucati de foitaj.
Aducem partile laterale ale foitajului spre interior , peste umplutura.
Intoarcem pachetele invers si le asezam intr-o tava pe hartie de copt .
Ungem pachetele cu galbenusul batut, apoi presaram susan . Dam tava la cuptor pana se rumenesc .
Le servim calde sau reci .