Oua vopsite

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 4124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • plic de vopsea rosu
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite:

Ouale se spala bine cu detergent de vase dupa care le clatim foarte foarte bine.

Cine doreste sa inlature scrisul de pe ou se poate sterge cu otet.

Se pun la fiert in apa cu sare (pentru a nu se crapa coaja) si se lasa la fiert circa 3 minute. Se scot pe un prosop de hartie, dupa care le adaugam in oala cu vopsea, se lasa cateva minute.

Vopseaua de oua se pregateste in functie de instructiunile de pe spatele plicului.

Pentru luciu se ung cu ulei sau cu slanina

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

05.05.2013, 17:34


Nu s-a luat cu nimic la mine!

Aurelia 07_07 1

05.05.2013, 21:53

Bya Ralu 1

06.05.2013, 11:59

eu asa am auzit ca se ia cu otet!si la motan am vazut ca scrie la fel))eu nu am incercat!v-am scris ce am auzit)))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata broccoli

de MarioC 1

ieri la 20:05

Placinte cu branza dulce - Bune ca la mama acasa

de laura_n 7

ieri la 13:58

Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:38

Aripioare de pui glazurate cu sos de soia - Delicioase și ușor de făcut

pe 11.08 la 09:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Drob din ficat de pui