Oua vopsite

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 3720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • plic de vopsea rosu
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite:

Ouale se spala bine cu detergent de vase dupa care le clatim foarte foarte bine.

Cine doreste sa inlature scrisul de pe ou se poate sterge cu otet.

Se pun la fiert in apa cu sare (pentru a nu se crapa coaja) si se lasa la fiert circa 3 minute. Se scot pe un prosop de hartie, dupa care le adaugam in oala cu vopsea, se lasa cateva minute.

Vopseaua de oua se pregateste in functie de instructiunile de pe spatele plicului.

Pentru luciu se ung cu ulei sau cu slanina

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

05.05.2013, 17:34


Nu s-a luat cu nimic la mine!

Aurelia 07_07 1

05.05.2013, 21:53

Bya Ralu 1

06.05.2013, 11:59

eu asa am auzit ca se ia cu otet!si la motan am vazut ca scrie la fel))eu nu am incercat!v-am scris ce am auzit)))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de vitel