Oua vopsite 3D

de Bucataras Monica in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2016 | 2524 vizualizari

 

"Retete de Pasti"

 

INGREDIENTE

  • Kit pt vopsit oua
  • 4 culori sidefate (rosu, verde, albastru, violet)
  • kit pentru decorat
  • o pereche manusi menaj
  • 1 plic luciu
  • 10 oua
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite 3D:

Se degreseaza si se fierb ouale.

Fiecare plic de vopsea se pune intr-un recipient cu apa fierbinte.

Se folosesc manusile si se pun 2 picaturi de vopsea in palma.

Se rostogoleste fiecare ou in palma pana cand capata o culoare uniforma.

Dupa ce s-au uscat, se desface plicul cu luciu si se pun 2,3 picaturi in palma, se trece oua prin acel ulei.

Se repeta procedeul pt fiecare ou.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite 3D" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

ULTIMELE COMENTARII

nbaulan

http://omeglechat.love/ is an anonymous social networking platform where users can engage in text and video chats with strangers worldwide. It offers a unique way to meet new people and share thoughts without the need for an account. To use Omegle, simply visit the website, choose between text or video chat options, and start conversing with random users. The effects of Omegle can be both positive and negative; it promotes global friendships but can also expose users to inappropriate content or cyberbullying. Overall, it’s a fun way to connect, but users should exercise caution and prioritize their safety while online.

Aperitiv tartine cu crema de branza si somon afumat

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob retro