cu aceasta reteta am castigat pe "Lumea retetelor"un set colier si cercei
Batem ouale cu praful de sare si dam deoparte 2 linguri.
Tocam ceapa, ardeiul, maslinele, fasolea galbena si le adaugam peste compozitia de oua
Intr-o tigaie adaugam putin ulei, ungem si marginile putin, cand s-a incalzit adaugam cate putin din compozitia de ou si cu o lingura de lemn o invartim ca o rulada. O lasam pe margine dupa care iar adaugam compozitie si o rulam. Procedam astfel pana terminam. La final lasam sa se prajeasca pe ambele parti
Scoatem pe un tocator si taiem felii de cca 2 cm grosime, dupa care feliile le vom taia oblic pe jumatate (dupa care vom intoarce jumatate si vom forma inimioara)
Trecem bucatile de omleta prin oul care l-am oprit si punem in tigaia incalzita si prajim pe ambele parti
Scoatem pe o farfurie si servim.