Vol-au-vent

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 5230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de champignon
  • 2 cepe rosii
  • 1 lingura de amidon
  • cateva fire de patrunjel
  • 200 ml de frisca lichida
  • 4-5 buchee
  • 2 piepti de pasare
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vol-au-vent:

 Pieptii de pasare se spala si se taie in cubulete,se pun la fiert,se ia spuma de deasupra,apoi se spala ciupercile si se taie in cubulete,ceapa la fel si le calim impreuna cu carnea,dupa ce s-au mai inmuiat se adauga frisca lichida,amidonul amestecat cu putina apa,sare si piper dupa gust,aceasta compozitie trebuie sa fie putin zemoasa,deci adaugam si putina apa,la final punem patrunjel tocat si mai lasam putin sa fiarba.Asezam pe o farfurie un buseu care il incalzim putin la cuptorul cu microunde,apoi peste buseu punem sosul si merge bine langa o portie de orez fiert cu sare si putin curry.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-vent" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]