Oua umplute cu pate

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2013 | 33968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 lg mustar
  • 2 lg smantana
  • 120 g pate de pui ( sau porc )
  • piper
  • sare (daca mai trebuie)
  • 1 portie maioneza
  • smantana pentru gatit
  • sare
  • 1 lg zeama de lamaie
  • Decor :
  • frunze tocate de marar
  • piper
  • ardei rosu (sau gogosar murat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pate:

Fierbem ouale in apa. Lasam sa se raceasca, apoi le taiem in 2 . Maioneza o amestecam cu zeama de lamaie si smantana de gatit (aproximativ 5 lg smantana ) Din galbenusuri, pate, mustar, smantana pentru gatit, piper si putina sare facem o pasta. Pentru a omogeniza pasta folosim o furculita.

Punem maioneza cu smantana intr-un castron oval . Peste ea asezam cu grija jumatatile de ou goale, apoi le umplem cu un sprit. Decoram cu frunze de marar tocate, putin piper si ardei rosu.

Pofta buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca cu pui, ciuperci si legume