Oua umplute cu ciuperci (delicioase!)

de ela in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2011 | 10949 vizualizari

 

cea mai delicioasa reteta de oua umplute...eu nu ma mai satur de ele,chiar daca nu imi fac bine la ficat....

 

INGREDIENTE

  • 15 oua,
  • 1conserva ciuperci,
  • 100 gr sunca presata,0,5l ulei,
  • sare,piper,
  • 1lingura mustar,
  • zeama de lamaie,
  • 1galbenus de ou crud,
  • 2 linguri de smantana,
  • 2 linguri de iaurt,
  • putin lapte
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ciuperci (delicioase!):

Fierbem ouale in apa 15 minute,din momentul cand incep  apa sa fiarba.Aruncam apa si le lasam sa se raceasca bine(sau le punem in apa foarte rece sa se raceasca mai repede).Le curatam de coaja si le taiem in doua,le scoatem galbenusurile.

Din galbenusul crud si doua galbenusuri fierte facem o maioneza,cu sarea si piperul,mustarul si uleiul.La sfarsit adaugam smantana si iaurtul si subtiem cu putin lapte,punem si putina lamaie dupa gust.Lasam o parte din maioneza pentru ornat si restul o folosim pentru umplutura.

Ciupercile si sunca presata le punem in robotul de bucatarie si le taiem marunt,apoi le punem in maioneza pentru umplutura.Cu o lingurita umplem jumatatile de ou,apoi ornam cu maioneza ramasa,dupa gust.Dam la frigider cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ciuperci (delicioase!)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (55)

ela 1

07.01.2011, 17:49

Kamy,multumesc

ela 1

07.01.2011, 19:32

mama ce de voturi am aici ,gata,plec la real,de bucurie

mihaelar63 1

17.01.2011, 10:36

deosebita reteta am sa fac si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu rosii si cascaval