Oua umplute

de Alinutza80 in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2013 | 5156 vizualizari

 

De obicei fac multe sa ne saturam,dar de data asta am avut si musafiri.

 

INGREDIENTE

  • 20 oua
  • 1 cutie mare pateu de ficat
  • 2 linguri mustar
  • 3-4 linguri maioneza
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se fierb tari, se racesc, se curata de coaja si se taie in  jumatati.

Galbenusuri se scot si se paseaza bine, apoi se amesteca cu maioneza, mustar, sare, piper si  pateu. Se amesteca bine si cu aceasta compozitie se umple jumatatile de oua.

Se pot orna cu patrunjel verde.

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua prepelita vopsite