Un aperitiv special pentru invitati deosebiti!!!
Se curata si toaca cubulete mici ardeiul gras(gogosarul), ceapa si dovleceii. Se pune cubul knorr diluat intr-o tigaie, se adauga dovleceii si ceapa, apoi se calesc legumele circa 10 minute. Adaugati si ardeiul gras(gogosarul) si continuati sa caliti inca cinci minute.
Dati deoparte si lasati sa se raceasca. Sfaramati usturoiul. Spargeti in doua vase separate ouale, 3 intr-unul 2 in celalalt. Bateti-le usor, si condimentati bine cu sare si piper. In bolul cu 3 oua batute puneti legumele calite, in celalalt usturoiul si boia. Incingeti o tigaie neaderenta. Din fiecare amestec de oua formati cate doua-trei foi de omleta. Dupa ce se rumeneste bine pe o parte puneti o farfurie deasupra tigaii si rasturnati omleta. Puneti omleta inapoi in tigaie pentru a rumeni si cealalta parte.
Asezati fiecare foaie de omleta pe o farfurie.
Bateti crema de branza pana se inmoaie, impreuna cu laptele si verdeturile toate, tocate marunt si, daca este necesar, putina sare. Asezati in straturi omletele, una cu legume, alta cu usturoi si boia (cel mai bine intr-o cratita cu pereti detasabili sau un vas de yena), iar intre omlete, crema de branza.
Dati la rece pentru doua trei ore ca sa se aseze bine.