Oua umplute

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2011 | 5816 vizualizari

 

O idee rapida si gustoasa pentru un bufet suedez este reteta de oua umplute.

 

INGREDIENTE

  • oua fierte,
  • maioneza,
  • sare,
  • piper alb,
  • frunze de patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale fierte se taie pe jumatate (pe lung).

Se scot galbenusurile care se amesteca bine cu maioneza, sare si piper alb.

Se umplu jumatatile de albusuri cu amestecul de maioneza si galbenusuri, se decoreaza cu frunze de patrunjel si se papa cu mare pofta:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean