Omleta la cuptor cu cas si ciuperci

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2013 | 3167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 500 g cas
  • 100 g ciuperci
  • 3 linguri sos soia
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml lapte
  • sare, piper
  • 50 ml ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu cas si ciuperci:

1. Ciupercile se spala, se curata, se lasa la uscat bine si se taie foarte marunt.

2. Ceapa se curata, se spala si se taie julien si usturoiul se curata si se taie felii subtiri.

3. Casul se taie felii si se aseaza in tava(eu am folosit o tava de la thomas rosenthal 25/35 cm). Se toarna uleiul deasupra

4. Se mixeaza bine ingredientele ramase: ouale la temperatura camerii, laptele, sosul de soia, ciupercile maruntite, ceapa, usturoiul, sarea si piperul. Se dau la cuptorul preincalizt la 180 C timp de 20 - 30 min sau pana se rumeneste frumos.

Se serveste atat calda cat si rece.

TIPS-URI

1

Cand am scos omleta din cuptor am presarat putin patrunjel uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu cas si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf

de RODIMUR 8

la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

ieri la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

ieri la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

ieri la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu slanina si mamaliguta