Oua umplute

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2011 | 7868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1 lingura mare branza proaspata
  • 1 lingurita unt
  • sare
  • piper
  • 1 fir ceapa verde
  • cateva fire de marar si patrunjel.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se spala ouale si verdeturile. Se fierb ouale si apoi se racesc. Se curata si se taie in doua pe lungime. Se scoate cu grija galbenusul si se amesteca cu branza, untul, sare, piper si verdeturile tocate fin. Se umplu jumatatile de albus cu acest amestec si se decoreaza dupa preferinta.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval