OUA UMPLUTE 2

de ela in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2010 | 9603 vizualizari

 

Nepotul meu a vrut oua umplute cu pateu. M-am executat, fiecare cu alte pofte...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1cutie PATEU BUCEGI 100gr
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita smantana
  • 3 lingurite iaurt
  • 1galbenus ou crud
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA OUA UMPLUTE 2:

Se fierb ouale cat mai tari, se curata, se taie in doua si se scot galbenusurile. Se face o maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert, se adauga iaurtul, smantana si se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa putina maioneza pt ornat. Se amesteca maioneza cu pateul si galbenusurile, se bat bine ca o spuma si se umplu jumatatile de ou. Maioneza ramasa se subtiaza cu putin lapte si se decoreaza ouale umplute.

Daca ti-a placut reteta noastra "OUA UMPLUTE 2" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pasta de conopida