Chec Aperitiv

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2014 | 9194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g piept de pui tocat
  • 100 g cascaval (dat pe razatoarea mare)
  • 1 morcov (dat pe razatoarea mare)
  • 1 conserva mica ciuperci (taiate marunt)
  • 2 oua
  • 1 lingura ardei kapia de la borcan
  • 2 linguri suc de rosii (bulion de casa)
  • 1/2 ceapa (tocata marunt)
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Aperitiv:

Se amesteca toate ingredientele , se potriveste gustul de sare si piper si se toarna in forma de chec , unsa in prealabil cu ulei si tapetata cu faina.

Se da cuptor pana se coace , se rumeneste frumos deasupra.

TIPS-URI

1

Reteta este pt. tava mica de chec , lungime 21 cm.Pt. o tava obisnuita dublati cantitatile.

2

Se poate folosi si altfel de carne , eu am mai facut si cu carne de vita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu porumb, masline, ardei, șuncă