Oua scotiene

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2013 | 4340 vizualizari

 

am luat reteta de pe GoodFood

 

INGREDIENTE

  • 6 oua fierte
  • 300 g carne tocata
  • 1 lingura mustar
  • 1 ou
  • patrunjel
  • boia de ardei
  • sare
  • piper
  • uns
  • faina
  • pesmet
  • oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua scotiene:

 

Fierbem ouale 10 minute dupa care le punem in apa rece.Le curatam de coaja si le dam prin faina.

Amestecam carnea tocata cu mustarul si oul batut.Adaugam patrunjelul taiat,boia de ardei,4 linguri faina,sare si piper dupa gust.Le amestecam bine impreuna.Impartim compozitia in 6.

Punem o bucata pe o folie alimentara(lasandu-i libertate sa se intinda)si il intindem usor.Desfacem o parte a foliei si punem oul in mijloc dupa care cu ajutorul foliei il impaturim in carne dupa care dam folia jos.Asa procedam cu toate ouale si restul de compozitie.

Dupa dam oul prin faina grau-oua batute si pesmet.Le punem in baie de ulei incins si le prajim la foc mic

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua scotiene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Scotch Eggs sau oua scotiene