Ciuperci umplute

de Roxana in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2010 | 3584 vizualizari

 

Tocmai am vazut ca sunt un bucataras junior !!! Bravo mie si multumesc bebitei ca are rabdare sa stea cu mine in bucatarie :))))

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci mari
  • 8 ciupercute champignon
  • un piept de pui
  • o ceapa medie
  • un ou
  • cascaval ras
  • 2-3 linguri de ulei
  • putin unt
  • piper, vegeta, paprika afumata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile mari le decojim si taiem piciorusul jos. Taiem marunt ceapa, ciupercutele si pieptul de pui.

Intr-o tigaie incinsa punem uleiu si calim putin ceapa. Adaugam paprika peste ceapa si apoi puiul maruntit.Calim pieptul de pui pana scade zeama care o lasa apoi adaugam ciupercutele maruntite si condimentam. Mai prajim 2 minute si luam de pe foc.

Lasam sa se raceasca putin si adaugam oul. Amestecam bine.

Tapetam cu putin unt fiecare ciuperca mare si apoi punem compozitia.Dam la cuptor pana se rumeneste umplutura si ciupercile se inmoaie.
Presaram cascaval ras si mai dam putin la cuptor pana se topeste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (13)

Adinacarla 1

03.06.2010, 00:15

trebuie sa fac cat de curand iar ciuperci...

mena29 1

05.06.2010, 22:53

Nota zece si cinci furculite

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 11:21

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor