Oua rosii

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2014 | 3584 vizualizari

 

Pentru ca tot a fost Pastele , va arat si eu ouale mele

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • un plic de vopsea de oua rosie lichida
  • 250 mal apa
  • 5-6 linguri otet
  • slanina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii:

Ouale se spala si se pun la fiet cu apa , cat doriti sa fie de tari .

Apoi se scurg de apa , se pun pe ele frunzele spalate, se pun in ciorap si se leaga.

Prepararea vopselei : Intr-un vas se pune apa clocotita otetul si vopseaua lichida. Se pun ouale intre 3-5 min , in functie de culoarea dorita.

Se scot pe un prosop se taie ciorapul se dau jos frunzele si se ung ouale cu slanina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de vitel