Oua rosii

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2014 | 3100 vizualizari

COMENTARII (15)

Micutza Luana 1

22.04.2014, 12:02

frumoase

simona72 1

22.04.2014, 12:03

dantes 1

22.04.2014, 12:05

frumoase!

Bya Ralu 1

22.04.2014, 12:17

foarte faine

simonacallas 1

22.04.2014, 12:18

Brava

Rocsi 1

22.04.2014, 12:27

Tare frumoase. Eu anul acesta nu le-am facut cu frunzulite ca nu am avut ciorapi

MotanLaOale 1

22.04.2014, 12:28

Constelatialeu 1

22.04.2014, 12:31

Dea_Dea 1

22.04.2014, 12:44

Multumesc dragilor!

Bunica 1

22.04.2014, 12:47

Asa le faceam si eu,dar de cand cu hartia creponata am renuntat la frunze

Dea_Dea 1

22.04.2014, 13:03

Buni O sa incer si eu cu hartie sapatamana asta !!

cristeena20 1

22.04.2014, 13:29

ce faine ti-au iesit!!!

delia64 1

22.04.2014, 14:22

FRUMOASE !!!

MIUTA 1

23.04.2014, 13:09

laura_n 1

23.04.2014, 17:51

foarte frumoase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute