Oua ochiuri in apa: clovnul zimbaret

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2009 | 10932 vizualizari

 

Pentru un mic dejun atractiv puteti pregati ouala ochiuri in apa, nu in ulei …

 

INGREDIENTE

  • doua oua
  • apa
  • o rosie
  • un crenwurst
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua ochiuri in apa: clovnul zimbaret:

Puneti apa intr-o tigaie cit sa-i acopere fundul, iar cind incepe sa fiarba puneti ouale. Pe masura ce incep sa se inchege le puteti stropi cu apa din tigaie pe deasupra sau puneti un capac peste pentru a se face mai bine. Cind se fac le scoateti si le puteti da o forma mai placuta taindu-le cu un pahar. Eu le-am transformat in ochiuri de clovn.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua ochiuri in apa: clovnul zimbaret" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:38

laura_n 1

20.04.2013, 15:35

ce idee fainaaaa! eu le faceam, dar in apa multa si nu ieseau intotdeauna super idee, multam mult!

marianascarlat 1

20.04.2013, 15:39

Eu stiu ca ouale ochiuri in apa se chiama"ochiuri romanesti" si-mi plac mult, mai ales daca le pui peste si un sos de ceapa taiata pestisori cu suc de rosii! Dar clovnul tau e tare simpatic si gustos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive Oua Faberge - Aspic in coaja de oua