Oua la cuptor, pe pat de spanac

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 18 Apr 2013 | 4337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 6-8 felii cascaval
  • 4 oua
  • 2 cepe albe
  • un morcov mic
  • un fir de ceapa verde
  • o jumatate de ardei gras
  • sare si ardei iute dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua la cuptor, pe pat de spanac:

Spanacul curatat, spalat bine si scurs, se pune la fiert in apa cu sare pentru 10-15 minute (de preferat ca apa sa fie deja fierbinte).

Intre timp, calim ceapa, morcovul si ardeiul, iar apoi adaugam spanacul (scurs de apa), amestecam si lasam sa se prajeasca impreuna cam 10 minute. Punem totul intr-o tava de cuptor (sau de yena, cum am folosit eu), adaugam cascavalul taiat cuburi si facem patru adancituri in care vom sparge ouale. Presaram un praf de sare si un altul de ardei iute si dam la cuptor atat cat este nevoie. (Stiti voi,,, aragazul :) ).

Servim cald, cu multa pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua la cuptor, pe pat de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac