Oua festive de Paste

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2011 | 5849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  6 oua
  • 70-100 g mazare
  • 70-100 g porumb
  • 100 g ardei rosu copt
  • 200 g piept de pui afumat
  • 100 g masline verzi
  • 100 g masline negre
  • 6 crengute de marar
  • 1 pachetel gelatina
  • 50 g ceapa verde
  • sare
  • piper



Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua festive de Paste:

Ouale se spala, dupa care cu un cutit cu varf se face o mica crapatura si cu ajutorul unei forfecute se va cauta sa se taie in capacel din partea de sus a oului.

 Se va taia de jur imprejur si se va goli oul de continut, va ramane doar coaja(ambalajul) care se va spala bine pe dinauntru dupa care se va lasa la scurs si uscat.

Separat pregatim umplutura, dupa cum urmeaza: taiem pieptul de pui cubulete mici, maslinele feliute, ardeiul copt cubulete, ceapa verde marunt. Porumbul si mazarea  se fierb cateva minute si se lasa la racit.
Gelatina se pune la inmuiat 10 minute in apa rece, dupa care se va pune la foc dar nu va trebui sa fiarba.

Dupa care vom trece la umplere.Se poate pune amestecat porumb si mazare se adauga pieptul de pui dupa care punem doua lingurite de gelatina, adaugam o crenguta de marar, cubuletele de ardei rosu, masline negre, ceapa verde, adaugam alte doua lingurite de gelatina, dupa care se adauga pieptul de pui si masline verzi, dupa care vom adauga, aproximativ doua linguri de gelatina(sau mai putin se poate observa cat este nevoie sa completam) saram, piperam si mai decoram cu ceapa verde.

Pregatirea dureaza putin dar inchegarea oualelor se face de pe o zi pe alta.

 Aceasta reteta nu este o reteta proprie(nu am inventat-o eu, eu doar am pregatit-o) , mi-a placut reteta si am pregatit-o si eu de Paste, felicitari autorului.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua festive de Paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

ieri la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

ieri la 12:28

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

pe 22.12 la 16:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ciuperci