Oua decorate de Paste, dupa metoda servetelului

de Ksenya in Aperitive / Garnituri, 17 Apr 2020 | 3063 vizualizari

 

 
In caz ca nu aveti alte variante de a vopsi oua de Paste, aceasta metoda va poate scoate din impas.
Poate oricine din cei dragi  sa-si puna la contributie creativitatea. O metoda de relaxare si imaginatie.
Bucuria copiilor mai ales.

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • Servetele de oricare aveti
  • Un albus de ou putin batut
  • Un penson mic
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua decorate de Paste, dupa metoda servetelului:

 

Scoateti ouale si aduceti-le la temperatura camerei.

Spalati bine ouale, folosindu-va de un burete de bucatarie.

Puneti ouale la fiert  putina sare si la foc mediu pentru 10 minute.

Scoateti- le din apa si lasati- le sa raceasca complet.

Alegeti servetelele cu care veti lucra si indepartati stratul alb, va ramane un strat subtire si colorat.

Din cel colorat, rupeti cu mana bucati mici care sa include si modelul dorit.

Bateti cu ajutorul unei furculite bateti putin intr-o cescuta un albus de ou.

Cu ajutorul pensonului in strat subtire aplicati pe suprafata oului, apoi treceti cu pensonul deasupra servetelului incepand de la mijloc spre margine.

Astfel veti elimina cutele formate.

TIPS-URI

1

Alegeti un penson mic si drept

2

puteti orna ouale dupa bunul plac, animalute, eroii din desenele animate...etc

3

Nu adaugati ouale in apa clocotita, riscati sa crape.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua decorate de Paste, dupa metoda servetelului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (14)

Valclaudia 1

19.04.2020, 18:34

ce dragalase sunt!

Rocsi 1

19.04.2020, 20:00

Ce frumoase si vesele!

Ksenya 1

20.04.2020, 09:07

Multumesc de popas!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua vopsite de Paste si Inaltare