Oua de vara

de robert_b in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2014 | 2786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 lingura ulei
  • un catel usturoi
  • 200gr. dovlecei
  • condimente
  • 200 gr. rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de vara:

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga dovleceii taiati cubulete.

Se prajesc 5 minute, amestecand des, pana incep sa se inmoaie, dupa care se adauga rosiile taiate cubulete si usturoiul zdrobit. Se mai lasa pe foc cateva minute.

Se fac doua adancituri unde se adauga ouale si se lasa timp de 5 minute cu un capac acoperit.

Pofta buna! Se servesc cu felii de paine calde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu prosciutto, ricotta si ardei