Bomboane de pom cu carne tocata si mar

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2016 | 3288 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de aluat de foietaj
  • 400 g carne tocata de pui
  • 1 mar
  • 1 fir de praz
  • cimbru
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 45
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de pom cu carne tocata si mar:

 

 

Radem marul si il stoarcem bine. Tocam prazul si patrunjelul. Amestecam carnea tocata cu marul, prazul si patrunjelul, pana se omogenizeaza. Asezonam cu sare, piper si cimbru. Taiem foaia de aluat in dreptunghiuri pe care le intindem cu sucitorul. In mijlocul fiecarui dreptunghi, punem cate o lingurita de umplutura, aducem fiecare margine peste umplutura, apoi rasucim la capete precum bomboanele de pom. Asezam bomboanele in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos. Pofta buna!

TIPS-URI

1

se pot si praji in ulei incins.

2

daca va ramane umplutura, o puteti congela sau puteti face chiftelute prajite sau la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de pom cu carne tocata si mar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

CameliaR 1

30.12.2016, 10:24

Faine!

Bunica 1

30.12.2016, 12:03

Ce-ți mai trece prin cap!Bună ideee!

costi7hector 1

30.12.2016, 23:25

Sincer, sotia mea, in ultima vreme, inventeaza retete foarte reusite si delicioase.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele dietetice de pui cu salata de legume