Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Bunatati pentru colindatori
Radem marul si il stoarcem bine. Tocam prazul si patrunjelul. Amestecam carnea tocata cu marul, prazul si patrunjelul, pana se omogenizeaza. Asezonam cu sare, piper si cimbru. Taiem foaia de aluat in dreptunghiuri pe care le intindem cu sucitorul. In mijlocul fiecarui dreptunghi, punem cate o lingurita de umplutura, aducem fiecare margine peste umplutura, apoi rasucim la capete precum bomboanele de pom. Asezam bomboanele in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos. Pofta buna!
1
se pot si praji in ulei incins.
2
daca va ramane umplutura, o puteti congela sau puteti face chiftelute prajite sau la cuptor.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola