Dupa acelasi principiu dupa care am facut bomboanele iubarete :)) am facut si aceste oute de Paste. Pentru forme am folosit "coji" de la ouale Kinder adunate de-a lungul vremii. :))
Ciocolata se topeste la microunde, dupa care se toarna in forme. Cu ajutorul unui penson o intindem pe toata suprafata formei. Se dau formele la congelator pana se intareste ciocolata foarte bine.
Intre timp pregatim umplutura de cocos:
Amestecam la robotul de bucatarie laptele praf cu zaharul pudra,nuca de cocos,untul moale si la sfarsit frisca lichida.
Daca iese prea vascoasa compozitia,mai puteti adauga 1 lingura frisca lichida.
Umplem ouale cu compozitia de cocos si dam la frigider pentru cateva ore, pana se intareste foarte bine.
Se scot din forme ( eu le-am taiat. Le-am sacrificat, pana la anu' poate mai adun vreo cateva :)) ) si se pastreaza la rece.
Din compozitia ramasa se modeleaza bile ce se tavalesc din abundenta prin nuca de cocos, obtinand astfel niste delicioase bomboane Raffaello. :)