Am gasit aceasta reteta pe www.retetepascupas.ro. Mi s-a parut o idee geniala pentru masa de Paste si m-am gandit sa o incerc. Am modificat putin cantitatile si ingredientele pentru a fi pe gustul nostru. In reteta data acolo, pe acel site, cantitatea de supa este de 3 ori mai mare decat este necesar si nu prea am inteles de ce.
Aspectuos, nimic de spus, insa, dupa parerea mea este un preparat care l-as gati doar cu o data pe an, nu mai des.
Ouale le spalam si le spargem cu grija un capacel cat mai mic, golim continutul, le spalam pe interior si le lasam sa se usuce. Punem gelatina la hidratat in putina apa rece, timp de 10 minute.
In supa de pui putin incalzita, punem gelatina si amestecam pana se dizolva complet.
Taiem cubulete mici sunca de curcan, morcovul (fiert inainte maxim 15 minute) si ardeiul gras.
Punem ingredientele in interiorul cojilor de oua, aranjand dupa cum dorim, turnam supa cu gelatina si dam la frigider pana a doua zi.
Le decojim cu grija pentru a nu strica forma de ou si le asezam pe un platou pe care am tocat cateva frunze de salata verde.
1
Putem umple ouale cu porumb, boabe de mazare sau alte legume care ne plac;
2
In supa, putem pune pentru aroma si zeama de la putin mujdei de usturoi.