Ou de ciocolata cu capsuni

de - Andreea - in Dulciuri, 1 Mai 2016 | 2423 vizualizari

 

''Retete de Pasti ''

 

INGREDIENTE

  • 1 ou de ciocolata mare (240 gr )
  • 300 gr capsuni
  • 200 gr frisca lichida
  • 3 linguri zahar
  • nesquik
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou de ciocolata cu capsuni:

Capsunile se spala si se sterg cu un servet de hartie. Lasam 6 capsuni indregi iar restul le taiem cuburi mici si le punem intr-un bol presarate cu zahar. Cantitatea de zahar poate varia in functie de cat de dulci sunt capsunile. 

Separat frisca lichida o mixam la viteza maxima pana devine tare si intors bolul, frisca nu va cadea. 

O parte din capsunile cuburi le amestecam usor cu frisca.

Oul de ciocolata il impartim in doua parti, cu grija pentru a nu-l rupe . 

Fiecare jumatate o umplem cu frisca si capsuni si ornam cu restul de capsuni cuburi, capsunile intregi si presaram nesquik. 

Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii. 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou de ciocolata cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat (Reteta Video)