Este o prajitura foarte delicioasa, cu o crema care contine nuca de cocos. Sper ca aceasta reteta sa va placa si nu uitati sa o incercati !
Blat: Separam galbenusurile de albusuri si punem galbenusurile intr-o farfurie iar albusurile intr-un bol. Mixam albusurile pana devin o spuma, apoi adaugam zaharul si le mixam pana cand devin o crema alba si spumoasa. Adaugam pe rand in compozitie galbenusurile, uleiul, cacaoa, faina si la final praful de copt. Amestecam compozitia cu mixerul dupa fiecare ingredient adaugat. Turnam compozitia intr-o tava(tapetata cu o foaie de copt) si punem blatul la copt 30 de minute, la o temperatura de 180C. Dupa ce blatul s-a copt il scoatem si il lasam la racit, apoi il taiem(orizontal) in doua foi egale.
Crema: Amestecam cu un tel laptele cu faina si zaharul. Punem compozitia pe foc si o amestecam incontinu cu un tel pana cand incepe sa se ingroase iar atunci adaugam nuca de cocos si amestecam foarte bine, apoi luam crema de pe foc. Lasam crema la racit 5 minute, apoi adaugam margarina si o incorporam bine in compozitie si punem crema la racit.
Glazura: Amestecam foarte bine cu o lingura toate ingredientele.
Asamblare: Punem crema peste prima foaie de blat, o acoperim cu cealalta foaie iar pe deasupra o vom unge cu glazura, apoi vom pune prajitura la frigider pentu 2 ore. Dupa, prajitura este numai buna de servit. POFTA BUNA!!!