Ostropel de pui

de Rahela Velicu in Pui, 19 Iun 2016 | 12427 vizualizari

COMENTARII (21)

deyutzky 1

19.06.2016, 12:27

bun bun bun

mirela0911 1

19.06.2016, 12:27

Ce culoare frumoasa are!

MotanLaOale 1

19.06.2016, 12:31

Rahela Velicu 1

19.06.2016, 12:34

Multumesc!

Rahela Velicu 1

19.06.2016, 12:34

Constelatialeu 1

19.06.2016, 13:02

Delicios !

Rahela Velicu 1

19.06.2016, 13:07

Satisfyyourcravings 1

19.06.2016, 13:28

Sigur e tare bun!

Merisor 1

19.06.2016, 14:54

Bun!

Rahela Velicu 1

19.06.2016, 15:44

Multumesc!

Bunica 1

19.06.2016, 16:29

Delicios!

Rahela Velicu 1

19.06.2016, 18:57

Gherca Daniela 1

19.06.2016, 19:44

Rocsi 1

19.06.2016, 19:49

Imi place mult ostropelul!

CameliaR 1

20.06.2016, 11:27

diaconta 1

20.06.2016, 18:52

foarte bun

dantes 1

06.07.2016, 07:05

Bun!

tina58 1

06.07.2016, 08:29

Da, asta este reteta originala de ostropel. Am mai vazut tot felul de retete in care se punea si ceapa si ardei sau ardei copt, faina sau mai stiu eu ce, dar nu , alea sunt inventii ale zonelor geografice respective si seamana mai degraba cu tocana decat cu ostropelul si daca le spui iti sar toate in cap ca ele sunt cele mai destepte . Aici DA, BRAVO! O singura observatie as avea: ar fi bine ca usturoiul sa fie pus mai la final ca sa-si pastreze mai bine gustul si aroma.

Rahela Velicu 1

06.07.2016, 11:09

Multumesc mult pentru apreciere si pentru sfat! Este bun de urmat data viitoare!

Bya Ralu 1

07.07.2016, 10:59

bun

LuluJo 1

01.06.2017, 21:24

exact tina58 , si eu am comentat la o reteta de ciorba de burta si le am spus ca nu se pun morcovi, telina , etc deoarece nu o sa mai aiva gust de ciorba de burta ci de ciorba de legume mai degraba. la fel si cu adaugatul fainii in sosurile rosii sa se ingroase , un sos rosu gatit corect se ingroasa singur cand adaugam piper.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropior oltenesc cu pui