Ostropel de pui

de MotanLaOale in Pui, 25 Apr 2012 | 13309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 1 pahar vin alb
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 200g rosii in bulion
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 2 legaturi usturoi verde
  • cimbru
  • 2 foi dafin
  • 50ml ulei
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Pulpele se curata si se spala bine si se usuca.

Se pun la prajit intr-o cratita cu uleiul.

Se sareaza si se pipereaza.

Se intoarce pe ambele parti pana isi schimba coloarea.

Se adauga vinul, se pune un capac si se lasa la inabusit 10 minute.

Se scot pulpele pe o farfurie.

In vin se pune la calit ceapa si ardeiul, curatate si tocate.

Cand s-au imuiat legumele se adauga rosiile si pasta de tomate, cimbrul, piper, sare si foile de dafin.

Se pun si pulpele, se adauga apa si se fierbe 15-20 minute.

Se adauga usturoiul tocat si se mai lasa 15 minute. Eu am pus-o in cuptor.

Se poate presara cu patrunjel verde la servire, daca va place.

Se serveste cu piure de cartofi sau mamaliga.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel din pipote si inimi de pui