......la acest ostropel am folosit pulpele si pieptul de la un cocos care a avut nesansa de a ajunge sa fie facut ciobita. Pulpele si pieptul le-am fiet impreuna cu celelalte parti din cocos numai ca la un moment dat le-am scos si le-am desfacut carnea de pe oase si am folosit-o la ostropel...Cam atat am avut de spus, deci la treaba! Aaa nu...la masa ca deja este gata!
Pentru inceput curatam ceapa si ardeiul, apoi le tocam marunt. Le punem intr-o tigaie cu ulei la calit, amestecand incontinuu. Apoi adaugam usturoiul curatat si tocat. Separat rosiile le spalam si apoi le dam pe razatoare si le adaugam in tigaie, lasam sa fiarba la foc mic. Cam cand incepe sa scada adaugam ardeiul iute tocat foarte marunt (bineinteles curatat de seminte si adaugat in functie de cat de picant dorim sa fie ostropelul). Peste ostropel adaugam si patrunjelul tocat marunt, sare si piper dupa gust. Dupa ce ostropelul este gata adaugam carnea si mai lasam cca 10 minute pe foc ca sa aiba timp carnea sa isi traga din aromele ostropelului.
Se poate servi imediat dar si rece.
Pofta buna!
1
Eu am folosit rosii pentru ca le aveam in gradina, dar putem folosi si bulion pe care il amestecam cu apa.