Ostropel cu carne de pasare

de iry-gabriela in Pui, 17 Aug 2013 | 21018 vizualizari

 

......la acest ostropel am folosit pulpele si pieptul de la un cocos care a avut nesansa de a ajunge sa fie facut ciobita. Pulpele si pieptul le-am fiet impreuna cu celelalte parti din cocos numai ca la un moment dat le-am scos si le-am desfacut carnea de pe oase si am folosit-o la ostropel...Cam atat am avut de spus, deci la treaba! Aaa nu...la masa ca deja este gata!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe si un piept de cocos (fierte si dezosate),
  • un ardei (de orice culoare),
  • o ceapa,
  • 5 catei de usturoi,
  • 4 rosii medii
  • un ardei iute,
  • cateva fire de patrunjel
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel cu carne de pasare:

Pentru inceput curatam ceapa si ardeiul, apoi le tocam marunt. Le punem intr-o tigaie cu ulei la calit, amestecand incontinuu. Apoi adaugam usturoiul curatat si tocat. Separat rosiile le spalam si apoi le dam pe razatoare si le adaugam in tigaie, lasam sa fiarba la foc mic. Cam cand incepe sa scada adaugam ardeiul iute tocat foarte marunt (bineinteles curatat de seminte si adaugat in functie de cat de picant dorim sa fie ostropelul). Peste ostropel adaugam si patrunjelul tocat marunt, sare si piper dupa gust. Dupa ce ostropelul este gata adaugam carnea si mai lasam cca 10 minute pe foc ca sa aiba timp carnea sa isi traga din aromele ostropelului.  

Se poate servi imediat dar si rece.  

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Eu am folosit rosii pentru ca le aveam in gradina, dar putem folosi si bulion pe care il amestecam cu apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel cu carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:41

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui