Ostropel

de Constelatialeu in Pui, 5 Feb 2013 | 6629 vizualizari

 

Am facut cat sa mancam la o masa,familia mea,asta de 3 persoane,o leoiaca,o balanta si-un leut in crestere.Am o tacaneala,nu-mi mai place mancarea dupa ce a stat la frigider,a doua zi sa zic ca mananc,dar nu mai mult.

 

INGREDIENTE

  • cca 6 aripioare de pui
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 500-600 ml bulion
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita se ''secretul gustului de gaina''
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel:

Se spala si se curata aripioarele, se taie in doua si se rumenesc in tuci. Taiem ceapa si usturoiul, il calim cat sa se inmoaie, adaugam o lingurita de secretul gustului, potrivim de sare si piper, apoi adaugam bulionul si aripioarele ,turnam o cana cu apa si dam la cuptor la foc domol cca 20-30 minute. Se poate servi cu mamaliga. Mie imi place mamaliga dar imi creaza foame...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Satisfyyourcravings 1

06.02.2013, 09:28

N-am mai mâncat de mult! Bun!

babi5 1

29.08.2013, 08:10

Irina 1

16.09.2013, 11:46

si mie imi place cu mamaliguta..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel cu carne de pasare