Orez sarbesc

de stefy_a in Pui, 24 Aug 2016 | 5161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o cana orez
  • o ceapa
  • 200 gr ciuperci champignion ( sau o cutie ciuperci)
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez sarbesc:

- se taie pieptul de pui cubulete si se pune la fiert cu un praf de sare
- se taie ceapa si se pune la calit
- se curata ciupercile, se spala, se taie si se adauga peste ceapa si se lasa impreuna la calit 5-10 minute
- se adauga pasta de tomate, orezul si aproximativ 4 cani cu apa
- se adauga si  sarea si piperul si se lasa la fiert
- cand orezul este aproape fiert se adauga si pieptul de pui si se lasa la foc mic pana cand este fiert orezul si pana cand este scazut atat cat doriti sa fie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez sarbesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

dantes 1

25.08.2016, 12:49

Bun!

Rocsi 1

26.08.2016, 22:18

Bun, bun!

Rahela Velicu 1

28.08.2016, 12:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Biryani