Orez "mexican"

de vero_closca in Mancaruri de post, 6 Mai 2010 | 8131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g amestec congelat de legume mexicane
  • o ceasca orez spalat in mai multe ape
  • 4 cesti supa de legume fierbinte
  • cateva fire de sofran
  • o capatana usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez "mexican":

intr-o cratita cu fundul gros pui cateii de usturoi sa se caleasca in uleiul de masline.

cand devin aurii,adaugi orezul si calesti pana devine transparent,

pui firele de sofran inmuiate in supa de legume,adaugi legumele congelate si calesti 2-3 minute,apoi stingi cu supa,adaugand pe rand,cate o ceasca.

potrivesti de sare si piper si lasi orezul la loc cald sa infloreasca.

servesti orezul ca atare in zilele de post sau ca garnitura la fripturi.

pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez "mexican"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

vero_closca 1

06.05.2010, 15:54

te astept cu placere,medi!

susu 1

08.05.2010, 15:02

susu 1

07.11.2014, 18:46

Astazi l-am facut, il aveam de mult la fav. A iesit o nebunie, l-am inbunatatit cu ce-mi place mie si anume condimente: curry, garam masala, turmeric, etc si un piept de pui tras la tigaie, minunat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume asiatice si sos de soia!