Orez la multicooker

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2015 | 7673 vizualizari

 

a iesit super super bun

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 2 cani jumate de apa(merg cam 3)
  • vegeta/piper/ghimbir praf
  • 2 linguri de sos de la pregatirea carnii(optional)
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez la multicooker:

Orezul l-am pus intr-o sita si l-am clatit sub jet de apa rece.

Se pune in vasul de la multicooker, punem condimentele si sosul format de la prajirea carnii (este optional, eu am pus pentru ai da un gust mai bun), punem apa cat sa acopere orezul (cam 2 cani jumatate), inchidem capacul, setam functia Boil, lasam cam 10 minute,amestecam, mai punem putina apa daca mai este nevoie si mai lasam 5 minute.

Se serveste ca garnitura sau poate fi cina sau pranzul perfect.

Se presara patrunjel prospat.

 

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez grecesc