Orez cu legume si piept de pui

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2010 | 10177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O jumatate de piept de pui
  • 150 gr orez lung
  • O jumatate de ardei gras
  • un morcov
  • o ceapa
  • o rosie potrivita
  • un cartof
  • o legatura mica de patrunjel
  • 50ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume si piept de pui:

Se spala carnea si o treime din ea se pune la fiert cu un praf de sare. Intre timp se taie cuburi ceapa, ardeiul gras si jumatate din morcov cealalta jumatate se da prin razatoarea mica. Restul de carne si morcovul ras se pun intr-o tigaie cu ulei la prajit . Cand si-a schimbat culoarea se adauga restul de legume si orezul spalat . Cartoful si el se taie cuburi mai mari si se adauga si el la calit .Dupa cateva secunde se poate adauga si supa cu carne cu tot peste toate ingredientele. Se pune la cuptorul deja incins intr-un vas termorezistent .Cand e gata se pune patrunjelul tocat

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu