Ciuperci fripte

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2013 | 9125 vizualizari

 

Îmi plac mult ciupercuţele. Cam sub orice formă pregăite. De data asta, la o friptură de miel,am preferat să le frig. Un strop de sare, piper şi o ploaie de pătrunjel…şi garnitura-i gata!

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 ceapă roşie mică
  • ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • pătrunjel proaspăt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci fripte:

Ciupercile şi ceapa roşie se curăţă şi se toacă mai mare. Ceapa se pune la călit în puţin ulei până se înmoaie, apoi se adaugă ciupercile şi usturoiul, se presară cu sare şi piper şi se lasă la foc până scade lichidul pe care l-au lăsat.

Se presară cu pătrunjel tocat şi se servesc ca garnitură la cărniţă sau pe pâine prăjită. În acest caz se poate rade şi un pic de caşcaval deasupra.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci fripte" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

elucubratiiculinare 1

24.03.2014, 09:28

waw, cat de bine arata

Xandrinne 1

21.12.2015, 08:49

Rahela Velicu 1

27.12.2016, 13:22

cat de bine arata ciupercile astea!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci prajite - Philips Multicooker