Orez cu carne tocata si branza topita

de angyb in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2012 | 4592 vizualizari

 

Bun si gustos

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne tocata
  • 500 g orez
  • ceapa
  • 5-6 felii de branza topita
  • sare
  • supa de legume
  • 2-3 lg de smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu carne tocata si branza topita:

Caliti ceapa, apoi adaugati carnea tocata si amestecati pana isi schimba culoarea. Cand scade zeama adaugati orezul si il sotam impreuna cu carnea. Adaugam supa si amestecam din cand in cand pana fierbe orezul.

Cand este aproape gata adaugam smantana si feliile de branza.

Pofta buna!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu carne tocata si branza topita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (8)

mamaieelena 1

17.01.2012, 12:25

angyb 1

18.01.2012, 08:29

anomisana 1

22.01.2012, 12:09

Ceva asemănător am mâncat în Germania şi a fost foarte gustos.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute