Topim ciocolata impreuna cu untul pe baie de aburi. Separat mixam ouale cu zaharul pana devine ca o spuma si se deschide la culoare (aprox 5 min). Daca ciocolata si untul sunt complet topite, amestecam pana la omogenizeze si lasam sa se racoreasca putin, dupa care adaugam in fir subtire la compozitia cu oua. Incorporam faina amestecata in prealabil cu praful de copt si turnam compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra asezam biscuitii Oreo rupti in bucati mai mici sau si mai mari, dar atunci va sfatuiesc sa-i asezati cat mai ordonat pentru a nu intampina probleme la feliere (ei fiind tari, iar aluatul pufos). Dam tava la cuptorul preincalzit circa 30-35 minute, nu mai mult. Chiar daca este usor umeda cand testam cu scobitoarea, este in regula deoarece se mai usuca in timpul racirii. Pofta Buna!
1
Biscuitii Oreo trebuie rupti in bucati mai mici sau asezati in linie astfel incat felierea sa fie mai usoara.