Foarte gustosi omuletii zambareti...pofta buna
Carnita se pune la prajit intr-o lingura de ulei,iar cand s-a rumenit un pic se adauga legumele care au fost taiate cubulete si se pun la calit toate la foc mic.
Intre timp se oparesc ardeii si varza,dupa care se pun cu gura in jos pe un servet pt a se scurge de surplusul de apa.
Cand legumele s-au calit(cu putin ulei si apa),si compozitia e aproape uscata se adauga condimentele,cimbrul,frunzele de patrunjel maruntite si 2 oua deja batute,si se amesteca incontinuu un minut sa nu se arda si sa se omogenizeze compozitia.
Se ia de pe foc si se baga in ardei si varza,dupa care se pune cate doua linguri de bulion pe fiecare bucata in parte(peste compozitie) dupa care se pun la cuptorul preincalzit(200 grade) intr-o tava..
Sunt gata in aproximativ 20 de minute..
Noi i-am servit alaturi de ardei iuti murati si smantana.