Omleta taraneasca

de Carmen_Ana in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2014 | 3338 vizualizari

 

Reteta propusa in concursul Philips Multicooker by Dya http://www.bucataras.ro/retete/omleta-cu-kaizer-si-ceapa-verde-philips-multicooker-53139.html

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • un cub de unt sau o lingura de ulei masline
  • 100 g carnaciori cabanosi
  • 50 g ciuperci
  • o ceapa mica
  • piper macinat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca:

Batem ouale intr-un castron, adaugam sare si piper dupa gust.

Taiem felii ceapa, ciupercile si carnatii cabanosi .

Adaugam o lingura de ulei in vasul de teflon si apasam butonul MENU, apoi setam programul FRY (prajire) pentru 5 minute, adaugam in oala ceapa, ciupercile si cabanosii taiati si apasam START.

Amestecam usor cu spatula, iar dupa ce timpul s-a scurs si se aude un piuit, adaugam ouale batute , apasam butonul MENU, selectam programul BOIL pentru 8 minute si inchidem capacul.

La final deconectam aparatul, iar omleta se trece usor pe farfurie.

TIPS-URI

1

Retete gatite la Multicooker Philips

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cremwursti in aluat si chifle