Broccoli pane cu sos de smantana

de Julie in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2010 | 11659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • broccoli
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • pesmet
  • sare, vegeta,piper
  • Pentru sos:
  • 100 ml smantana
  • 2-3 catei de usturoi
  • o lingurita ulei
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli pane cu sos de smantana:

Spalam broccoli si il desfacem in buchetele mai mici. Batem bine oul cu sare,vegeta piper si faina.

Trecem fiecare buchetel de broccoli prin amestec de ou, pesmet, apoi il prajim in ulei incins.

Sosul :.

Pisam usturoiul, il frecam cu un praf de sare si o lingurita cu ulei apoi il amestecam cu smantana si patrunjelul tocat marunt.

Servim broccoli pane, cald sau rece, stropit cu sos de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli pane cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia