Omleta speciala cu hribi de padure

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2013 | 6448 vizualizari

 

Sotul meu isi dorea hribi pane , mie-mi pareau prea anosti asa . . De ce spun ca este speciala ? -pentru ca neintentionat printre ingrediente s-a ratacit o bucata de telina :))). Nicicand nu m-as fi gandit la o asa asociere , dar care s-a dovedit delicioasa :))).

 

INGREDIENTE

  • 4 palarii de ciuperci -hribi de padure
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri faina alba
  • 2 linguri praz tocat
  • 2 linguri kapia felii
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 100 gr telina feliata
  • 100 gr ementaler razuit
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta speciala cu hribi de padure:

Se bat ouale cu smantana , sare , piper si  se incorporeaza faiana.

Se adauga ciupercile , ardeiul , telina feliata,patrunjelul si prazul.

Compozitia se toarna in tigaia incinsa cu ulei .

Coaceti omleta 5 minute cu capac deasupra .

Folosind capacul omleta nu mai trebuie intoarsa si ramane aspectoasa.

La sfarsit presarati cascavalul razuit si serviti decorata cu patrunjel verde si ardei .

TIPS-URI

1

Este gustoasa atat calda cat si rece la mic-dejun sau cina .

2

Eu am servit si rece ca sandvis cu paine de secara .

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta speciala cu hribi de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pateu de ficatei de pui