Omleta satioasa

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2013 | 4780 vizualizari

 

Daca tot s-a pornit ninsoarea intr-un mare fel.....zic intr-un mare fel,pentru ca in urma cu o ora era soare si nici urma de iarna,acum ninge in rafale......merge la marele fix o omleta satioasa......

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 g carnat de casa Sergiana
  • 50 g cascaval
  • frunze de ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta satioasa:

Taiem marunt frunzele de ceapa si carnatul rondele, le calim putin, apoi le adaugam peste ouale batute cu sare si piper. Acest amestec il punem in tigaie, intoarcem de pe o parte pe alta si adaugam cascavalul taiat bucatele mici. Cand s-a topit cascavalul scoatem omleta pe farfurie si o servim cu pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta satioasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

diaconta 1

07.12.2013, 22:40

Adica ne saturam toti toti din ea?

Constelatialeu 1

08.12.2013, 09:02

Adica va puneti pofta-n cui,Die,ca nu mai este...

ela 1

08.12.2013, 09:58

08.12.2013, 09:02

Adica va puneti pofta-n cui,Die,ca nu mai este...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scrob de oua a la Motan